Dresajul Canin la Perfecție
51 review-uri
8900lei
Comandă acum
istockphoto 1474232413 612x612 1

Cum să dresăm câinele pentru medalia de bronz: Exerciții și jocuri

 

Dacă îți dorești să îți dresăm câinele pentru a atinge nivelul de performanță necesar pentru a obține medalia de bronz în dresaj, atunci exercițiile și jocurile sunt cheia succesului. Aceste activități nu doar că îl vor ajuta pe câine să își îmbunătățească abilitățile, dar vor consolida și legătura dintre tine și patrupedul tău.

Jocuri și Exerciții în Aer Liber și Interior

Jocurile și exercițiile sunt esențiale pentru interacțiunea câine-stăpân și sunt deosebit de importante pentru cei care nu petrec suficient timp liber împreună. Aceste activități nu doar că îmbunătățesc relația dintre tine și câine, ci și îl ajută pe patruped să își dezvolte abilitățile fizice și mentale.

Spinny

Spinny este o jucărie interactivă excelentă pentru câini, potrivită mai ales pentru activitățile desfășurate în aer liber. Această jucărie constă într-un disc rotativ care trebuie umplut cu recompense. Câinele învață să rotească discul cu nasul sau cu labele pentru a găsi recompensele ascunse. Acest joc îi stimulează pe câini să își folosească simțurile și să se concentreze asupra sarcinii.

Twister pentru Câini

Twisterul pentru câini este un joc interactiv care îi încurajează pe patrupezi să folosească labele pentru a ajunge la recompensele ascunse. Acest joc îi ajută pe câini să își dezvolte abilitățile cognitive și să învețe să rezolve problemele pentru a obține recompensele dorite.

Săritura Peste Țăruși

Exercițiile de sărit peste țăruși reprezintă o bază importantă pentru dresajul ulterior al câinelui. Acestea îi ajută pe patrupezi să își dezvolte agilitatea și să învețe să urmeze comenzile stăpânului în timp ce depășesc obstacolele.

Mersul pe o Planșetă de Joasă Înălțime

Acest exercițiu îi ajută pe câini să își depășească teama de înălțimi și să se simtă confortabil în situații precum vizita la veterinar sau la salonul de înfrumusețare. Prin practicarea mersului pe o planșetă de joasă înălțime, câinii învață să fie mai încrezători și mai calmi în prezența obiectelor înalte.

Exercițiile și jocurile sunt fundamentale în procesul de dresaj al câinelui pentru a atinge nivelul de performanță necesar pentru a obține medalia de bronz. Aceste activități nu doar că îl ajută pe câine să își îmbunătățească abilitățile fizice și mentale, dar și consolidează legătura dintre tine și patrupedul tău. Cu răbdare și perseverență, vei reuși să duci câinele tău la succesul dorit în dresaj.

Dresajul canin nu te mai costă mii de lei.
De fapt îți poți dresa chiar tu câinele!
Află cum din cartea Dresajul Canin la Perfecție.

dresajul canin la perfectie

Dresajul canin nu te mai
costă mii de lei, de fapt îți
poți dresa chiar tu câinele!

Fost Dresor de Elită din Poliție și Serviciile Secrete
Dezvăluie un Sistem Unic de Dresaj Canin bazat
pe Încredere și Iubire prin care Tu îți Dresezi Singur
Propriul Câine, folosind peste 50 de Metode Unice
nepublicate până acum...