Dresajul Canin la Perfecție
51 review-uri
Original price was: 9900lei.Current price is: 8900lei.
Comandă
istockphoto 1226767589 612x612 1

Cum să pregătești câinele pentru oaspeți sau pentru o ieșire la restaurant?

Atunci când ai un câine, să primești musafiri sau să ieși la restaurant poate fi o provocare. Cu toate acestea, există câteva strategii simple pe care le poți folosi pentru a-ți pregăti câinele și a face experiența mai plăcută pentru toți cei implicați.

1. Consumă energia câinelui prin plimbări lungi

Una dintre cele mai bune modalități de a preveni agitația câinelui în timpul vizitei este să îi consumi energia înainte. O plimbare lungă înainte de sosirea oaspeților poate face minuni pentru a-i calma spiritul și a-i pregăti să fie mai relaxat în prezența acestora.

2. Hrănește-l înainte de sosirea oaspeților

Asigură-te că îi oferi câinelui mâncare înainte ca oaspeții să sosească. Un câine cu stomacul plin este mai puțin probabil să fie interesat de gustările sau mâncarea de pe masă și va fi mai puțin tentat să se comporte necivilizat.

3. Exersează comportamentele dorite

Repetiția este cheia în învățarea oricărui câine. Exersează scenarii în care îi înveți pe câinele să nu se apropie de mâncare sau băuturi lăsate la îndemână pe masă. Folosește farfurii și pahare din plastic pentru a evita orice accidente și pentru a-i învăța pe câine să nu atingă obiectele de pe masă.

4. Folosește comenzi clare

Asigură-te că ai un control adecvat asupra câinelui folosind comenzi clare și ferme. Atunci când câinele încearcă să se apropie de mâncare, folosește comenzi precum „stai” sau „nu atinge”. Asigură-te că îi recompensezi comportamentul bun cu laude și recompense, cum ar fi un os de mestecat sau alte jucării preferate.

5. Oferă-i câinelui un loc al său

În timp ce servești oaspeții, asigură-te că câinele are un loc confortabil și liniștit în care să se relaxeze, departe de zona în care se află mâncarea. Poți să îi oferi un os de mestecat sau să îl îndrumi spre locul său de odihnă pentru a-l ține ocupat și relaxat pe durata vizitei.

6. Fii răbdător și consecvent

Educația unui câine necesită răbdare și consecvență. Nu renunța la exerciții de dresaj și repetă comportamentele dorite până când câinele le înțelege și le respectă cu consecvență. Cu timp și practică, câinele tău va învăța să se comporte civilizat în prezența oaspeților și în alte situații sociale.

Pregătirea câinelui pentru oaspeți sau pentru o ieșire la restaurant poate fi o provocare, dar cu puțină răbdare și efort, poți face experiența mai plăcută pentru toți cei implicați. Folosind aceste sfaturi simple, vei putea să te bucuri de compania oaspeților fără stresul suplimentar al comportamentului necivilizat al câinelui.

Dresajul canin nu te mai costă mii de lei.
De fapt îți poți dresa chiar tu câinele! Află cum din cartea Dresajul Canin la Perfecție.

Dresajul canin nu te mai
costă mii de lei, de fapt îți
poți dresa chiar tu câinele!

Fost Dresor de Elită din Poliție și Serviciile Secrete
Dezvăluie un Sistem Unic de Dresaj Canin bazat
pe Încredere și Iubire prin care Tu îți Dresezi Singur
Propriul Câine, folosind peste 50 de Metode Unice
nepublicate până acum...