Dresajul Canin la Perfecție
51 review-uri
8900lei
Comandă acum
istockphoto 1043785778 612x612 1

Iată aici care sunt greșelile cele mai frecvente întâlnite în relația om-câine!

 

Tendinţa de umanizare a câinelui îi dereglează acestuia echilibrul şi poate duce în timp la probleme de comportament.

Oamenii acţionează greşit în multe situaţii, însă cele mai întâlnite sunt următoarele:

  • Permisivitate extinsă: Mulți stăpâni permit câinilor să adopte comportamente umane, cum ar fi mâncatul la masă sau dormitul cu ei în pat. Această permisivitate poate crea confuzie în mintea câinelui, care nu înțelege de ce anumite comportamente sunt acceptate în unele situații și interzise în altele.
  • Atribuirea de emoții umane: Oamenii au tendința de a atribui câinilor emoții și sentimente umane în încercarea de a explica stările sau comportamentul acestora. Deși câinii pot exprima afecțiune și alte emoții, acestea sunt diferite de cele umane și trebuie înțelese ca atare.
  • Îmbrăcarea câinilor cu costumații: O altă greșeală comună este îmbrăcarea câinilor cu tot felul de costumații. Chiar dacă poate părea amuzant sau drăguț pentru stăpâni, acest lucru poate fi incomod și stresant pentru câini, care nu sunt obișnuiți cu hainele.
  • Așteptări crescute: Unii oameni au așteptări crescute de la câini, considerând că aceștia ar trebui să înțeleagă limbajul uman sau să se comporte într-un anumit mod. Acest lucru poate crea presiune și frustrare atât pentru stăpân, cât și pentru câine.
  • Oferirea de soluții umane: În loc să înțeleagă nevoile și comportamentele naturale ale câinelui, unii oameni încearcă să ofere soluții aplicabile oamenilor pentru a rezolva problemele acestora. Aceasta poate duce la eșecuri și frustrare pentru ambele părți.

  Pentru a evita aceste greșeli și pentru a menține o relație sănătoasă și echilibrată cu câinele, stăpânii ar trebui să înțeleagă și să respecte natura și nevoile specifice ale acestuia. Acceptând că patrupedul este un animal diferit, cu propriile sale instincte și moduri de comunicare, stăpânii pot construi o legătură mai puternică și mai armonioasă cu animalul lor.

  Destinul câinelui tău este în mâinile tale!
  Cartea Dresajul Canin la Perfecție te învață cum să-ți îngrijești și să-ți educi câinele, ca să te bucuri de el mulți ani de aici încolo.
  dresajul canin la perfectie

Dresajul canin nu te mai
costă mii de lei, de fapt îți
poți dresa chiar tu câinele!

Fost Dresor de Elită din Poliție și Serviciile Secrete
Dezvăluie un Sistem Unic de Dresaj Canin bazat
pe Încredere și Iubire prin care Tu îți Dresezi Singur
Propriul Câine, folosind peste 50 de Metode Unice
nepublicate până acum...