Dresajul Canin la Perfecție
51 review-uri
Original price was: 9900lei.Current price is: 8900lei.
Comandă
istockphoto 157418434 612x612 1

Sfaturi pentru o călătorie sigură și confortabilă cu avionul alături de patrupedul tău!

Înainte de a pleca într-o călătorie alături de animalul tău de companie, este esențial să faci o planificare atentă și să te asiguri că ai toate detaliile acoperite pentru a asigura o călătorie sigură și fără stres atât pentru tine, cât și pentru prietenul tău necuvântător. Pe lângă pregătirea logistică, trebuie să fii conștient de regulile și cerințele specifice pentru călătoria cu animale de companie, pentru a evita orice surprize neplăcute pe parcursul călătoriei.

1. Documentele necesare

Potrivit reglementărilor Uniunii Europene, animalele care călătoresc în afara unei țări trebuie să fie identificate prin microcip, vaccinate împotriva rabiei și să aibă un pașaport emis de un medic veterinar autorizat. De asemenea, asigură-te că animalul tău este deparazitat.

Pentru călătoriile în afara Uniunii Europene, este necesar și un certificat de sănătate emis de un medic veterinar.

2. Călătoria cu câinele-ghid

Câinii-ghizi sunt admiși la bordul aeronavelor în mod gratuit pentru a asista persoanele cu dizabilități. Asigură-te că ai toate documentele necesare care atestă calitatea de câine-ghid și anunță compania aeriană în avans.

3. Cuștile pentru animale

Indiferent de durata zborului, asigură-te că ai o cușcă suficient de mare pentru animalul tău, în care să se poată ridica și întoarce confortabil. Cuștile trebuie să fie dotate cu recipiente pentru apă și hrană, covorașe absorbante și ventilate corespunzător. Companiile aeriene pot avea cerințe specifice privind dimensiunile și dotările cuștilor.

4. Rase periculoase

Unele companii aeriene pot refuza să transporte câini considerați din rase periculoase, în timp ce altele acceptă aceste animale cu condiția să fie transportate în cuști rezistente și sigure. Verifică politica companiei aeriene înainte de a rezerva biletele de avion.

5. Facilitarea călătoriei pentru animalul Tău

În timpul zborului, asigură-te că animalul tău este confortabil în cușcă și nu îi oferi mâncare sau apă cu cel puțin 4 ore înainte de zbor. Optează pentru zboruri directe și evită escaladele pentru a reduce stresul animalului. Pune o pătură în cușcă pentru a-l proteja de frig în cală.

Prin respectarea acestor sfaturi și pregătindu-te temeinic înainte de călătorie, poți asigura o experiență sigură și confortabilă pentru animalul tău de companie în timpul călătoriilor cu avionul.

Destinul câinelui tău este în mâinile tale!
Cartea Dresajul Canin la Perfecție te învață cum să-ți îngrijești și să-ți educi câinele, ca să te bucuri de el mulți ani de aici încolo.

Dresajul canin nu te mai
costă mii de lei, de fapt îți
poți dresa chiar tu câinele!

Fost Dresor de Elită din Poliție și Serviciile Secrete
Dezvăluie un Sistem Unic de Dresaj Canin bazat
pe Încredere și Iubire prin care Tu îți Dresezi Singur
Propriul Câine, folosind peste 50 de Metode Unice
nepublicate până acum...