Dresajul Canin la Perfecție
51 review-uri
8900lei
Comandă acum
istockphoto 1135151062 612x612 1

Unde trebuie să doarmă câinele?

 

Pentru un câine, confortul este primordial. Stăpânul trebuie să îi asigure un loc de culcare potrivit şi confortabil. Asta deoarece confortul contribuie la starea sa de bine şi îl ajută să se obişnuiască mai repede să meargă la locul său de culcare, nu pe canapeaua pe care tocmai te-ai instalat comod.

Un coş prea mic sau prea rotund nu este recomandat, deoarece câinele nu doarme comod.

Anumite tipuri sau rase de câini cu păr mai des (Chow-Chow, Ciobănesc de Berna) preferă să doarmă în locuri mai răcoroase, în apropiere de uşi sau geamuri. Sau, pentru a-şi regla temperatura corpului, se întind tacticoşi pe gresie.

Dacă observi că este în căutare de răcoare, nu obliga câinele să meargă la locul special amenajat pentru culcare. În acest caz, se recomandă lăsarea balconului deschis noaptea, pentru a merge să doarmă acolo dacă doreşte.

Trebuie să ai grijă ca în apartament să se menţină o temperatură potrivită pentru câine!

Când apartamentul este supraîncălzit şi dacă se observă că patrupedul stă cu limba scoasă trebuie să deschizi fereastra câteva minute.

Câinele trebuie să aibă un loc confortabil unde să doarmă. I se poate amenaja în living un culcuş unde să se simtă în largul lui şi unde să îşi dorească să petreacă liniştit o perioadă îndelungată de timp. Poate fi învățat să stea acolo și atunci când trebuie să faci curat în locuinţă și nu dorești să te incomodeze.

Locul unde doarme câinele trebuie privit ca un refugiu unde acesta se simte în siguranţă.
Nu uita, câinele are memorie asociativă, aşa că trebuie să îi păstrezi spaţiul de confort.

Destinul câinelui tău este în mâinile tale!
Cartea Dresajul Canin la Perfecție te învață cum să-ți îngrijești și să-ți educi câinele, ca să te bucuri de el mulți ani de aici încolo.
dresajul canin la perfectie

Dresajul canin nu te mai
costă mii de lei, de fapt îți
poți dresa chiar tu câinele!

Fost Dresor de Elită din Poliție și Serviciile Secrete
Dezvăluie un Sistem Unic de Dresaj Canin bazat
pe Încredere și Iubire prin care Tu îți Dresezi Singur
Propriul Câine, folosind peste 50 de Metode Unice
nepublicate până acum...